Betalen en verzenden

De algemene leveringsvoorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op alle door Exclusief Buitenleven geleverde producten en diensten aan consumenten en zakelijke klanten.

Betalen

Op Exclusief Buitenleven.nl werken we met een veilige betaalomgeving samen met onze partner Mollie B.V. of Shopify Payments. Betalen op ExclusiefBuitenleven.nl kan via iDeal, Bancontact, KBC, Belfius, Paypal of Creditcard.

Wanneer je een van bovenstaande methoden gebruikt, kunnen we meteen jouw bestelling in behandeling nemen omdat de betaling onmiddellijk bij ons word geregistreerd.

Levering

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Daardoor is de levertijd altijd tussen 15 en 20 werkdagen omdat het product op bestelling wordt vervaardigd.

Exclusief Buitenleven doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. In het punt hieronder (Levertijd) proberen we je een indicatie te geven van onze levertijd, ook staat de levertijd per product vermeld. Aan deze termijnen kan echter geen rechten worden ontleend, alle levertijden zijn indicatief. Exclusief Buitenleven is niet verantwoordelijk voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De koper bezorgt aan Exclusief Buitenleven het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons is vertrokken, maar bij de verzendpartner kwijtraakt, zullen wij er alles aan doen om het pakket alsnog bij de koper af te leveren. Alle bestellingen worden verzekerd verzonden. Tevens kunnen bestellingen op afspraak afgehaald worden.

Levertijd

Voor Nederland en België: zodra we de betaling binnen hebben gekregen, zullen we de vervaardiging van uw bestelling direct inplannen voor levering op de aangegeven levertijd. Voor een indicatie van de levertijd kunt u rekenen op 15 tot 20 werkdagen.

Wat zoek je?